Жонглирањето тоалетна хартија е веќе минато: Лингард има нов предизвик за сите! (ВИДЕО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Фудбалерите најдоа начин како да се забавуваат за време на домашната изолација поради коронавирусот која трае околу десетина дена, со тоа што постојано си наоѓаат предизвици.

Прво на „менито“ беше жонглирањето на тоалетна хартија, потоа Тони Крос понуди минување на сталки, кој не успеа опстане предолго, а сега Џеси Лингард има сосема нов предизвик.

Тој објави видео на Инстаграм, а предизвик е да ја сместите топката во корпа за отпадоци која се наоѓа прилично далеку. Лингард успеа, а ќе видиме дали другите ќе го прифатат овој предизвик.

Сподели.