Жандармеријата со порака до Вучиќ: Одиме на Косово знаејќи дека може нема да се вратиме (ВИДЕО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Претседателот на Србија, Александар Вучиќ денес беше во посета на Жандармеријата во Краљево.

Во таа прилика тој им порача дека треба да се на готовс и дека во секој момент може да спроведат акција.

Вучиќ е сигурен дека тие се подготвени да го заштитат својот народ на КиМ.

Во чест на посетата на Вучиќ, припадниците на жандармеријата ја отпеа во еден глас химната за косовскиот јунак „Христе Боже“.

Во тој момен на многу присутни им надојдоа солзи и речиси сите се наежија од тој момент.

Сподели.