Вучиќ: Бркајте работа

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Српскиот претседател вика дека му е преку глава од тоа Запад да ѝ држи лекции на Србија за нејзините односи со Русија, Кина и другите, а истовремено 20 години да ја држи настрана од европската перспектива.„Еве и со Приштина да постигнеме договор, ќе биде тоа зелено светло?“ ги прашувал упорно тој своите колеги и секогаш добивал туц-муц одговори.

Сподели.