Во Париз ечеше ,,Македонско девојче” (ВИДЕО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Госпоѓа Сузе од Македонија му се придружи на уличниот свирач и ја отпеа ,,Македонско девојче” во сред Париз. Водителката Јелена Спенџарска го ,,фати” моментот со својата камера.
ПОГЛЕДНЕТЕ:

Сподели.