Владата ќе враќа данок само на корисниците на Андроид! Твитерџиите ја „подбраа“ владата!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Проектот на владата за повраток на ДДВ стартуваше денес.
Корисниците на Ајфо, телефони кои работат на „ИОС“ оперативен систем, неможат да ја имаат апликацијата. Како што тие велат, обесправени се и се чуствуваат дискриминирано бидејќи нема апликација и за нивните телефони. Тоа предизвика лавина реакци и на социјалната мрежа Твитер. Еве неколку од коментарите:

Сподели.