Virgo Wines ве кани на дегустација, бидете спремни да бидете воодушевени!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ве каниме на СЕДМАТА од низата на Вински Дегустации. Дегустација и споредба на белите вина од линијата VIRGO како и црвените вина Merlot и Syrah од ВВМ ГД Тиквеш, добитници на златни и големи златни медали на Новосадскиот саем, претставени од сертифицираниот сомелиер и WSET вински едукатор – Петар Величковиќ.
Ќе можете да пробате 6 вина од сортите: Chardonnay 2018, Sauvignon Blanc 2018, Traminer 2018, Temjanika 2018, Merlot 2017 и Syrah 2017; и да добиете винска едукација, со чија помош ќе можете да ги препознаете.

Домаќин: Fine WINE на ул. Луј Пастер бр.5 (кај Кино Култура);

Едукатор: Wine Way;

Дата: 4ти Јули (четврток);

Почеток: 18:30ч.

Цена: 500 денари.
Може да се плати на жиро сметка: 210-0727262601-97 НЛБ Банка, со назнака ‘За СЕДМА Винска дегустација’ или во Fine WINE.
Напомена: Неможност за купување на карти пред самиот настан, поради ограничен број на места!

Информации: Со порака на Wine Way и на Fine WINE или на телефон: +389 2 3120 772
VIRGO Wines – VVM GD Tikves

Сподели.