(ВИДЕО) Во Кратки Црти интервју со Синиша Стојаноски

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Во Кратки Црти” за предизвиците со кои се соочуваат младите медицински кадри и специјализантите, здравствениот систем и на други теми со доц. д-р Синиша Стојаноски, доктор по нуклеарна медицина и кандидат за пратеник во првата изборна единица.

Целото интервју за емисијата „Во Кратки Црти“ може да го погледнете на следниот линк:

Сподели.