ВИДЕО ШТО ЌЕ ВЕ НАСМЕЕ ДО СОЛЗИ: ,,У септемвру биче у ноемвру” (ВИДЕО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

На социјалните мрежи почна да кружи едно урнебесно видео. Преработка на песна од Жељко Самарџиќ и кадри од прославата за датумот. Луѓе ја исмејуваат владата и премиерот по нивните ветувања дека датум ќе има во јули, па во јуни, па сега најново велат дека ќе имало во септември. Еве каква инспирација добил креаторот на видеово:

Сподели.