Видео е доволен доказ за отказ на вработен, но не и за премиер кој прима мито? (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

На социјалната мрежа Твитер се појави ваков статус напишан од ,,Војникот на среќата”. Еве што тој напиша:

Сподели.