Вчера ги поставија, денес веќе ишкртани: Таблите со Северна Македонија поминаа очекувано (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Вчера пристигнатите табли кои беа поставени на граничниот премин ,,Богородица” денес веќе се ,,средени”. Ма истите е пречкртано ,,северна” и е напишано ,,никогаш северна”. Не оздржаа ниту една вечер, вакви акции на граѓаните беа очекувани.

Сподели.