Утре средношколците излегуваат на протест: Ќе упатиме гласен апел до надлежните дека сакаме чист воздух

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Средношколски Глас ги повикува сите средношколци да се приклучат на овој протест кој има цел да не заштити и да спречи загадување на воздухот!

Security Check Required

null

Сподели.