УБАВА ВЕСТ: Ќе има нова сезона на „Преспав“ – се бараат две момчиња за нови улоги, чии ли синови ќе бидат ?!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

На радост на фановите „Преспав“ ќе има уште едно продолжение, а за новата сезона во тек е пријавување за кастинг на две момчиња.

Ги бараме Ѓоко и Боко, две палави момчиња на возраст од 6 до 9 години кои ќе добијат улоги во вашата омилена ТВ серија ‘Преспав’“, објави од „Преспав“.

Која ќе биде улогата на новите ликови Ѓоко и Боко, останува само да претпоставуваме. Фановите веќе типувата дека ќе бидат синови на Коста и Ула.

Сподели.