Туристи се исмејуваат со сиромашно девојче, и даваат лута пиперка да изеде за да и дадат пари (ВИДЕО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Не е срамота да бидеш ситомашен. Срамота е да бидеш бездушен богаташ опкружен со сиромашни луѓе.

Овие туристи, за да го исмеваат девојчето и дадат малку пари, и дадоа да изеде лута пиперка. И покрај болката од лутината на пиперката таа остана силна. Сепак солзите не можеше да ги скрие.

Nije sramota biti siromašan. Sramota je biti bezdušni bogataš okružen sa siromasima.Ovi turisti su, kako bi se…

Gepostet von Almir Muratovic am Montag, 14. September 2020

Сподели.