Тред ден човек шета гол низ Охрид, надлежните не превземаат ништо (ВИДЕО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Човек трет ден шета гол низ Охрид. И покрај тоа што за овој настан објавивме и вчера, сепак, и денеска иста слика. Мажот и денеска се шета гол низ Охрид, а никој не реагира. Граѓаните вознемирени бараат надлежните да превземат нешто.

Видеото погледнете го на скопје1.мк

Сподели.