Трајковски: Општина Гази Баба ќе остане во Република Македонија

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Нема да дозволиме промена на статутот, знамето, грбот и печатот на Општина Гази Баба со цел промена на државното име.
Општина Гази Баба била и останува дел од РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА!

– напиша советникот од редовите на ВМРО-ДПМНЕ во општина Гази Баба, Александар Трајковски

Сподели.