,,Татко ми е позитивен на корона – ги молев да му помогнат, ги немаше!”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Тетовчанката Наташа Апостолоска, на социјалните мрежи го изрази своето незадоволство од здравствениот систем, кој не му пружил помош на нејзиниот болен татко.

Како што пишува Апостоловкса, неколку дена безуспешно барала помош од лекар и во Тетово и во Скопје, за на крај да се покаже дека татко и е заразен со корна вирусот.

Од понеделникот молам за лекарска помош за татко ми, 69 години. На секој број се јавив и во Скопје и во Тетово, никој не покажа грижа од надлежните, за денеска на тестот за корона да испадне позитивен – напиша Апостолоска.

Сподели.