Browsing: top1

ВЕСТИ
Белчев: Лагите на градоначалникот Георгиевски како одминува времето излегуваат на виделина (ВИДЕО)

Лагите на градоначалникот Борче Георгиевски како одминува времето излегуваат на виделина. Да потсетиме, на јавна расправа пред жителите на населеното место Јурумлери градоначалникот Георгиевски вети дека…

ВЕСТИ
Кочишки: Додека сточарите врзуваат крај со крај, надлежните прават набавки на приплоден добиток за млечни раси (ВИДЕО)

Почитувани Додека сточарите едвај врзуваат крај со крај и се мислат како ќе го поминат месецот нареден што доаѓа, Министерот за Земјоделство Шумарство и Водостопанство Трајан…

1 2 3 218