Browsing: литванија

Македонија
Романија денеска, а Литванија утре ќе го ратификуваат Протоколот за НАТО

Парламентот на Романија денеска на пленарна седница треба да го ратификува Протоколот за пристапување на Република Северна Македонија во НАТО. На седницата ќе присуствува и претседателот…