Browsing: #коронавирус

ВЕСТИ
Водечки епидемиолог предвидува дека во САД од коронавирус е можно да починат помеѓу 100 и 200 илјади луѓе

Милиони Американци ќе бидат заразени со коронавирус, а би можеле да починат помеѓу 100.000 и 200.000 луѓе во САД, изјави денеска водечкиот епидемолог во САД, Ентони…

ВЕСТИ
Лекарите во домашна посета во борбата против пандемијата – Мобилно тестирање во Скопје

Како дополнување на системот на центрите за јавно здравје кои земаат примероци за тестирање за коронавирус од утре почнуваат со работа мобилните екипи. Министерот за здравство…

1 203 204 205 206 207 221