Browsing: #коронавирус

Балкан
д-р Кон: Овој вирус помалку мутира

Коронавирусот има помала мутагена способност од грипот, што значи дека вакцината ќе биде постабилна, изјави денска најпознатиот српски епидемиолог Предраг Кон. Тој сепак не негираше дека…

1 2 3 223