Студентската организација при Првениот факултет “Јустинијан Први”: Наместо шангајска листа, се стремиме кон Лас Вегас

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Наместо шангајска листа, се стремиме кон Лас Вегас 🥳

Со 6.5 милиони евра државата може да ги реновира сите читални, да ги дигитализира универзитетите, да ги покрие сите дополнителни трошоци кои студентите ги имаат кон факултетите, да поддржи научно-истражувачка работа, да финансира студентски културни центри и да отпочне процес на реформи за поквалитетно образование кои ќе ја обезбедат нашата иднина.

Сепак, последниве 30 години, приоритетите се други 🤑🤢

Вашите влогови ве молам 🎰 > 👩‍🎓👨‍🎓

Security Check

null

Сподели.