Стефковски : Поголема застапеност на ромите во сите општествени процеси треба да биде наш заеднички приоритет

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Попладнево заедно со претседателот на Демократски сили на ромите Шабан Салиу остваривме средба со ромите во Гази Баба.
Ромите се изманипулирани и прелажани од актуелната власт.
Велат ветувања многу, а реализација нема.
Поголема застапеност на ромите во сите општествени процеси треба да биде наш заеднички приоритет.

– напиша на својот ФБ-профил Бобан Стефковски, претседател на ОК ГАЗИ БАБА ВМРО-ДПМНЕ.

Сподели.