Стефковски: Општина Гази Баба ќе даде силна поддршка за Металург и сите останати спортски клубови

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ракометниот клуб Металург е гордоста на Гази Баба, кој за жал изминатите години е комплетно заборавен и без поддршка од локалната власт на СДСМ, истакна Бобан Стефковски, кандидат на ВМРО-ДПМНЕ за градоначалник на Гази Баба.

„Ми беше задоволство да присуствувам на тренингот на РК Металург и се обврзав пред играчите и управата дека Општина Гази Баба по 17-ти октомври ќе даде силна поддршка за Металург и сите останати спортски клубови“, вели тој.

http://

Сподели.