Сонцето од Кутлеш забрането низ цела држава: Во Карбинци офарбано со бела боја (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Сонцето од Кутлеш, по договорот кој го направи премиерот Заев, стана забрането низ цела држава.

Така, во Карбинци каде е нацртано ова македонско знаме, се прекрива со бела боја.

 

Сподели.