Сомнеж за коронавирус во Приштина

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Во Универзитетскиот клинички центар во Приштина е примен пациент за кој постои сомневање дека е заразен со новиот коронавирус, јави Коха.

Според весникот, тој се наоѓа на Клиниката за инфективни болести.

Коха пишува дека надлежните од клиничкиот центар наскоро треба да се огласат за овој случај.

Сподели.