Солза Грчева: Macedonia is GReat е добар повод да се запали договорот

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Macedonia is GReat е добар повод да се запали договорот и СИТЕ изведувачи заедно со здушните ( и прилично ретардирани) поддржувачи да отидат џенем! А потоа сериозно образование за сериозна држава.

Solza Grceva

пред 10 ч.

Macedonia is GReat е добар повод да се запали договорот и СИТЕ изведувачи заедно со здушните ( и прилично ретардирани) поддржувачи да отидат џенем!
А потоа сериозно образование за сериозна држава.

Сподели.