Снег на Попова Шапка

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Поради падот на температурите на воздухот на планинските места во текот на викендот имаше и поинтензивни снежни врнежи.Погледнете ги сликите објавени на Фејсбук страницата Конак – Попова Шапка.

Сподели.