СИ ЈА ПРОБАЛ СРЕЌАТА: Момче од публика ја запроси Џејла Рамовиќ на настап (ВИДЕО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Момче од публика на местото каде што настапувала Џејла Рамовиќ, очигледно занесен од нејзината убавина и пријде и ја запроси пред сите.

Имено, додека таа пеела на бина тој се приближил, и упатил комплимент и и понудил прстен кој Џејла го земала но му признала дека е се уште рано да застане на лудиот камен.

– Те запросувам убавино, изјавило младото момче, а Џејла која го земала симболот на љубовта, морала да го разочара момчето:

– Рано ми е, рано ми е. Не планирам да се мажам. Не можам, извини, рекла таа.

http://

Сподели.