Шампионатот во мавање шамари доби конкуренција! Ќе стане ли ова натпреварување омилено на мажите? (ВИДЕО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

„Butt-slapping“ Шампионатот е натпревар помеѓу девојки кои се удираат по задникот се дур едната од нив не падне. Ова натпреварување е направено како пародија на Рускиот Шампионат во мавање шамари. „Butt-slapping“ Шампионатот за прв пат се одржа годинава на Yashankin Cup.
Погледнете за што поточно станува збор:

Сподели.