СЕКС СКАНДАЛ ЈА ТРЕСЕ СРБИЈА: Трите најбарани прости**тки моментално се во реалното шоу „Задруга“ (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Најпознатиот српски макро беше уапсен неодамна во Србија, Станува збор за Михајло Максимовиќ, а неговиот каталог откри голем скандал.

Имено, на листата најбарани проституки се наоѓа Сања Станковиќ, која е дел од реалното шоу „Задруга“. Таа од минатата сезона е во лезбејска врска со Јована Томиќ-Матора.

Меѓу најбараните проститутки, според пишувањата на медиумите е и Ана Корач. Таа исто така е две сезони натпреварувач во „Задруга“. Годинава е во центарот на случувањата бидејќи е во врска со Давид, момчето кое влезе како дечко на Александра Суботиќ.

Третата девојка која исто така е во „Задруга“, веќе призна дека се занимавала со проституција и тоа додека била малолетна. Станува збор за Мина Врбашки.

Се шпекулира дека во овој свет е и Станија, но нејзиното име и фотографиите не се пронајдени во овие каталози.

Според пишувањата на медиумите, можно е овие три девојки да бидат изнесени од вилата за да сведочат на суд.

Сподели.