Самка Ибраимовски со вицови за роми ги забавува своите пријатели на Фејсбук (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Екс-пратеникот Самка Ибраимовски се реши да ги забавува своите пријатели на Фејсбук за време на кризата објавувајќи вицови:

Сподели.