Репрезентативците на Македонија до 18 години го покрија „Северна“ (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Младата репрезентација на Македонија до 18. години,во денес го игра натпреварот со Украина, на турнир во Чешка. Пред стартот на мечот симпатичен потег на надежите, кои тоа Северна или NORTH го покрија, на плочата пред соблекувалната, па остана само Македонија.

Сподели.