Природна убавина: Овој „Чарлиев ангел“ изгледа прекрасно на 46 години

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Дру Баримор е славна актерка која ја знаеме преку низа нејзини улоги. Таа имала многу тешко детство, но со работа и труд се издигнала од сето тоа.

Дру стана многу популарна по филмот „Чарлиевите ангели“ во 2000 година.

21 година подоцна, таа уште изгледа прекрасно иако веќе има 46 години. Природна убавица, велат критичарите.

Сподели.