ПРИЈАТЕЛСКИ НАТПРЕВАРИ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ  — ВАРДАР   6-1

МАКЕДОНИЈА ГП  —  КОЖУВ  2-1

ПОБЕДА  —  ПЕЛИСТЕР  1-2

РЕНОВА  —  ТЕТЕКС   7-1

ГОСТИВАР  —  КОРАБ  1-2

БРЕГАЛНИЦА  —  ЛАБУНИШТА  1-1

СТРУГА ТРИМ ЛУМ   —  БОРЕЦ 2-1

БЕЛАСИЦА  —  КИТ ГО   0-0

Сподели.