ПРИЈАТЕЛСКИ НАТПРЕВАРИ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ –КАМЕНИЦА САСА   2-1

КОЖУВ  — КИТ ГО   0-0

БОРЕЦ  —  ТЕТЕКС  1-0

ПЕЛИСТЕР  — ЦРНО БУКИ  2-0

БРЕГАЛНИЦА  — ГЕНЧ КАЛЕМЛЕР  4-1

ТИКВЕШ  БЕЛАСИЦА  0-0

ШКУПИ  — ГНИЛАНЕ /КОС/  1-0

СИЛЕКС  — ВЛАЗЕРИМИ  2-0

Сподели.