Предизвикот #КупувајтеМакедонскиПроизводи се рашири и меѓу спортистите: Борко Ристовски го предизвика Наумче Мојсовски (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Предизвикот кој стана хит на социјалните мрежи #КупувајтеМакедонскиПроизводи се прошири и меѓу спортистите, па така Борко Ристовски го предизвика Наумче Мојсовски.

Предизвикот е креиран со цел да се подобри македонската економија со купување на македонски производи.

Сподели.