Полицијата уапси маж кој во московска банка влегол како доставувач на храна, па се заканил со бомба

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Полицијата во Москва по спроведени преговори, уапси еден човек, кој како заложници држел вработени во банка во центарот на грдот.

Според официјалните податоци на московските власти, киднаперот задржал шест лица, најверојатно вработени во руската Алфа банка.

Сподели.