Пејачката Марина во бел корсет ги „запали“ социјалните мрежи (ГАЛЕРИЈА +18)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Пејачката Марина Тошиќ македонската јавност добро ја познава иако по потекло е од Србија, но со години живееше во Штип и настапуваше кај нас.

Таа сподели нови провокативни фотографии во бел корсет кој многу открива.

Сподели.