Педофил од Штип се заканува на 15-годишни девојчиња дека ќе ги киднапира и силува (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

На социјалните мрежи почнаа да кружат сктиншоти од пораки кои биле испраќани на малолетни девојчиња од страна на ФБ-профилот Borko Borko, возрасен маж од Штип. Сликите и пораките можете да ги видите во објава на ФБ-страната СТОП Педофилија.

Да го направиме славен човекот кој пишува вакви погани работи на 15 годишни девојчиња и се заканува дека ќе ги киднапира и ќе ги силува. Доколку некој од вас го има во пријатели избришете го заради ваша безбедност и безбедност на вашите деца. #СтопПедофилија 🤬

Да го направиме славен човекот кој пишува вакви погани работи на 15 годишни девојчиња и се заканува дека ќе ги киднапира…

Posted by СТОП Педофилија on Tuesday, April 20, 2021

Сподели.