Пановски: Тестот за коронавирус е безобрасно скап

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Пановски смета дека тестот за коронавирус е безобразно скап, и дека она што се прави по приватните клиники е уште побезобразно.

Пановски смета дека за таков тест, е навистина скапо.

Сподели.