ПАДНА ДОГОВОР: Македонските навивачки групи се обединија за мечот Македонија-Косово (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

По денешната средба во Тетово известуваме дека се приклучуваме на заедничката иницијатива за поддршка на историскиот натпревар на фудбалската репрезентација на Македонија против Косово. На состанокот на кој се донесе историска одлука покрај нас присуствуваа Чкембари, Лозари, Војводи, Рибари, Мајмуни, Паткари, Гемиџии Гостивар, Фаланга, Лебари, Гемиџии Велес, Ултра банда, Сејмени, Улави, Ѓаоли…
Средбата заврши со заедничка хуманитарна акција (донирање облека) во црквата Свети Кирил и Методиј.
За Македонија единствени !

напишаа Комити на нивната ФБ-страна.

Security Check

null

Сподели.