Обид за кражба на раскрсница во Скопје! Се бара херојот кој го спречил крадецот!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Денес околу 17:30 на раскрсницата на Рузвелтова со Иво Лола Рибар, насилно ми ја отворија совозачката врата во обид да ми ја украдат ташната. Храбриот граѓанин на само две коли позади мене, излезе од кола на дождот и го бркаше крадецот за да ми ја врати ташната. Ве молам да го најдеме човекот кој ми помогна и ми ја врати ташната, споделувајте. Доколку некој се препознае, Ве молам контактирајте ме, должник сум! Апелирам до сите возачи: заклучувајте врати на раскрсница!

– напиша нападната жена.

Bib Yu

Денес околу 17:30 на раскрсницата на Рузвелтова со Иво Лола Рибар, насилно ми ја отворија совозачката врата во обид да ми ја украдат ташната. Храбриот граѓанин на само две коли позади мене, излезе од…

Сподели.