Обезбедување нокаутираше пијана девојка на трибини! (ВИДЕО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Пијана девојка доби нокаут откако се обидела да удри обезбедување на стадион.

Девојката се опијанила и отишла да гледа натпревар, но со своето однесување ги вознемирувала останатите гледачи кои се пожалиле на безбедноста, па веднаш обезбедувањето реагирало.

Обезбедувањето ја фатило за раце и при изнесувањето од стадионот девојката се обидела да еден од нив, а тоа скапо ја чинело.

Еден од обезбедувањето возвратил и брутално ја нокаутирал девојката.

Сподели.