НОВА ЕКОЛОШКА КАТАСТРОФА: Вардар пожолте кај Јурумлери (ВИДЕО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

На социјалните мрежи е објавено кусо видео направено денеска кај Јурумлери.

Вардар е во оваа боја:

Снимката може да ја видат и Инспекторат на Град Скопје и градоначалникот Шилегов, од кого луѓе бараат одговор што се случило со реката Вардар на овој потег и дали евентуално некој испуштил некаква хемикалија?

Сподели.