Невестата и таткото пукаат со огнено оружје на свадба во Битола пред очите на началникот Славко Јовановски! (ФОТО+ВИДЕО))

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Пукање во Битола на свадба пред очите на началникот на СВР Славко Јовановски. Живко Аспов кој има кривична пријава за проневера на 400.000 евра од Комерцијална Банка Битола е и главен дилер на дрога во Битола. Уапсен беше со дрога пред 2 месеци. Живко на свадбата на неговата ќерка пука со огнено оружје. Како е можно, човек со кривични пријави да поседува оружје. На оваа присутен беше и началникот на СВР Битола. Министре Оливер Спасовски, видете што се случува во Битола.

Сликите можете да ги погледнете на следниов линк:

Security Check

null


Видеото можете да го погледнете на следниов линк:

Security Check

null

Сподели.