,,Нешто ќе те питам бабо” во изведба на Некст Тајм ечеше во Банско! (ВИДЕО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Старата македонска комитска песна ,,Нешто ќе те питам бабо” во изведба на Некст Тајм ечеше во Банско, во подножјето на Пирин Планина. Погледнете

null

null

Сподели.