НЕОФИЦИЈАЛНО: Руската компанија „Газпром“ ги разгледува можностите да стане главен спонзор на РК Вардар

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

НЕОФИЦИЈАЛНО, Руската компанија „Газпром“ ги разгледува можностите да стане главен спонзор на РК Вардар 🔴⚫️

НЕОФИЦИЈАЛНО: Руската компанија „Газпром“ ги разгледува можностите да стане главен спонзор на РК Вардар 🔴⚫️

Gepostet von Вардар во срце те носам am Montag, 9. März 2020

Сподели.