Нелоски: Поради ова ни се потребни итно економски мерки за поддршка на бизнисот (ВИДЕО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Поради ова ни се потребни итно економски мерки за поддршка на бизнисот!
#Скопје
#ГТЦ
#РаботенЧетврток

– напиша Владимир Нелоски на својот ФБ-профил и во прилог прикачи видео од ГТЦ кој е сосема празен.

Security Check Required

null

Сподели.