Нелоски: Не смееме да ги заборавиме сите тивки херои кои во најтешките времиња се грижат за нашата безбедност

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Заедно со Меѓународниот секретар Тимчо Муцунски дониравме здравствена заштитна опрема на Противпожарната единица во Скопје. Донацијата вклучува 1000 маски и 500 пара раквици. Не смееме да ги заборавиме сите тивки херои кои во најтешките времиња се грижат за нашата безбедност.
За нивните проблеми и предизвици во друга прилика. Сега е време за единство!
🇲🇰 👩‍🚒 👨‍🚒 💪

– напиша Владимир Нелоски на својот ФБ-профил.

Владимир Нелоски

Заедно со Меѓународниот секретар Тимчо Муцунски дониравме здравствена заштитна опрема на Противпожарната единица во Скопје. Донацијата вклучува 1000 маски и 500 пара раквици. Не смееме да ги заборавиме сите тивки херои кои во најтешките времиња се грижат за нашата безбедност. За нивните проблеми и предизвици во друга прилика.

Сподели.