Нелоски: Граѓаните немаат колективна амнезија, памтиме дека Заев тврдеше дека сме добиле датум за преговори во јули (ВИДЕО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Членот на извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ, Владимир Нелоски уште еднаш ја потсети македонската јавност а и неговите соговорници на дебатата дека премиерот Заев најпрвин го прецизираше 17 јули 2019, како датум за отпочнување на преговори со ЕУ, за потоа да даде изменете изјава тврдејќи дека датумот за преговори е ,,забетониран” во ЈУНИ 2019.

Сподели.